NATTOKINAZA KENAY JAPOŃSKA 100 MG 2000-FU NSK-SD™ 300 KAPSUŁEK

Sfermentowana soja (natto) jest tradycyjnie spożywana w Japonii. Uzyskuje się ją na drodze fermentacji soi z użyciem szczepu bakterii Bacillus subtilis (natto). Bakterie te działając na białko soi, powodują powstanie enzymu – nattokinazy. Nattokinaza to nowe odkrycie z Japonii, jest to enzym życia i długowieczności. Wspomaga prawidłową pracę serca i układu krwionośnego.

Więcej szczegółów


  • Wysyłka
  • Wysyłka od 3,90 zł
Cena:

454,00 zł

440,38 zł

-13,62 zł

Dostępność produktu: niedostępny

 

Rabaty ilościowe

Ilość Rabat Oszczędzasz
2 15,40 zł Do 30,80 zł
3 15,40 zł Do 46,20 zł

Klienci kupujący ten produkt, zakupili również

NATTOKINAZA KENAY JAPOŃSKA 100 MG 2000-FU NSK-SD™ 300 KAPSUŁEK

NATTOKINAZA KENAY 2000 FU NSK-SD 300 KAPSUŁEK

Sfermentowana soja – pokarm Japończyków

Od tysięcy lat sfermentowana soja (natto) jest tradycyjnie spożywana w Japonii. Uzyskuje się ją na drodze fermentacji soi z użyciem szczepu bakterii Bacillus subtilis (natto). Bakterie te działając na białko soi, powodują powstanie enzymu – nattokinazy.

NATTOKINAZA NSK-SD™ - SUPLEMENT DIETY

Nattokinaza NSK-SD™ 2000 FU/kaps.

300 Kapsułek/100 mg

Masa netto: 141,00 gram

- Wysoka Jakość z JAPONII -

- Długi termin przydatności do spożycia-

- Wyprodukowane w Japonii przez:

JAPAN BIO SCIENCE LABORATORY

Składniki: olej sojowy, kapsułka: żelatyna wieprzowa, sfermentowany ekstrakt z soi, kapsułka: gliceryna, barwnik: wosk pszczeli, substancja emulgująca: estry glicerolu i kwasów tłuszczowych, nośnik: lecytyna sojowa 

Porcja dzienna: 1 kapsułka

Opakowanie zawiera: 300 kapsułek

Ilość w porcji dziennej (1 kapsułka): Nattokinaza NSK-SD™ 2000 FU/kaps. (uzyskana z ekstraktu ze sfermentowanego nasienia soi)           100 mg

 Sposób użycia:   1 Kapsułka  dziennie 

Nattokinaza NSK-SD®

W 1998 r. firma Japan Bio Science Laboratory jako pierwsza na świecie wyizolowała i wprowadziła Nattokinazę na rynki USA, UE, Korei, Tajwanu i Chin pod marką NSK-SD® . Produkt jest pozyskiwany w wyniku opatentowanego procesu fermentacji przy użyciu bakterii Bacillus subtilis natto.

Firma Japan Bio Science Laboratory to największy producent Nattokinazy na świecie. Dodatkowo produkuje Nattokinazę nie zawierającą witaminy K2. To jedyna japońska firma, która może eksportować Nattokinazę bez witaminy K2.

Dlaczego produkt nie zawiera witaminy K2?

Witamina K2 wchodzi w interakcje i wpływa na działanie antykoagulantów np. warfaryny. Z tego powodu witamina ta została usunięta z Nattokinazy NSK-SD®z wykorzystaniem nowej, opatentowanej technologii. Dzięki temu osoby przyjmujące warfarynę czy inne leki przeciwzakrzepowe mogą bez obaw przyjmować Nattokinazę NSK-SD®. Sposób przechowywania: Przechowywać w zamkniętym opakowaniu w temperaturze pokojowej, w miejscu niedostępnym dla małych dzieci  

Uwagi: Preparatu  nie powinny zażywać kobiety w ciąży i karmiące. Osoby zażywające leki powinny spożywać ten produkt wyłącznie pod kontrolą lekarza. Zażywanie suplementu diety zaleca się skonsultować z lekarzem w przypadku zaburzeń krzepliwości krwi. Suplementu diety nie powinny zażywać osoby uczulone na soję. Preparat jest przeznaczony dla osób dorosłych. Nie należy przekraczać zalecanej  porcji do spożycia w ciągu doby.

Nie stosować preparatu w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek z jego składników. Nie należy stosować suplementu diety po upływie daty minimalnej trwałości. Data minimalnej trwałości znajduje się  na opakowaniu.

Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety.Zaleca się zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Chronić przed światłem.    

  Kraj pochodzenia: JAPONIA  

Producent: JAPAN BIO SCIENCE LABORATORY Japonia

  Dystrybutor: Kenay Sp.J. ul.Częstochowska 25 62-800 Kalisz

Opinie

Brak komentarzy od klienta w tym momencie.

Oceń produkt

NATTOKINAZA KENAY JAPOŃSKA 100 MG 2000-FU NSK-SD™ 300 KAPSUŁEK

NATTOKINAZA KENAY JAPOŃSKA 100 MG 2000-FU NSK-SD™ 300 KAPSUŁEK

Sfermentowana soja (natto) jest tradycyjnie spożywana w Japonii. Uzyskuje się ją na drodze fermentacji soi z użyciem szczepu bakterii Bacillus subtilis (natto). Bakterie te działając na białko soi, powodują powstanie enzymu – nattokinazy. Nattokinaza to nowe odkrycie z Japonii, jest to enzym życia i długowieczności. Wspomaga prawidłową pracę serca i układu krwionośnego.

Oceń produkt

Produkty powiązane