NATTOKINAZA KENAY JAPOŃSKA 100 MG 2000-FU NSK-SD™ 300 KAPSUŁEK

Sfermentowana soja (natto) jest tradycyjnie spożywana w Japonii. Uzyskuje się ją na drodze fermentacji soi z użyciem szczepu bakterii Bacillus subtilis (natto). Bakterie te działając na białko soi, powodują powstanie enzymu – nattokinazy. Nattokinaza to nowe odkrycie z Japonii, jest to enzym życia i długowieczności. Wspomaga prawidłową pracę serca i układu krwionośnego.

Więcej szczegółów


  • Wysyłka
  • Wysyłka od 3,90 zł
Cena:

454,00 zł

440,38 zł

-13,62 zł

Dostępność produktu: niedostępny

 

Rabaty ilościowe

Ilość Rabat Oszczędzasz
2 15,40 zł Do 30,80 zł
3 15,40 zł Do 46,20 zł

Klienci kupujący ten produkt, zakupili również

NATTOKINAZA KENAY JAPOŃSKA 100 MG 2000-FU NSK-SD™ 300 KAPSUŁEK

 
 
 
 
 
NATTOKINAZA  NSK-SD™
 
 
SUPLEMENT DIETY
 
300 Kapsułek
 
Masa netto
141 gram
 

Szybka wysyłka:
 
- Wyprodukowane w JAPONII -
 
 
 
 
- Wysoka Jakość z JAPONII -
 
 
Składniki:
olej sojowy, kapsułka: żelatyna wieprzowa, sfermentowany ekstrakt z soi, kapsułka: gliceryna, barwnik: wosk pszczeli, substancja emulgująca: estry glicerolu i kwasów tłuszczowych, nośnik: lecytyna sojowa 
Porcja dzienna:
1 kapsułka

Opakowanie zawiera:

300 kapsułek

Ilość w porcji dziennej (1 kapsułka):


Nattokinaza NSK-SD™ 2000 FU/kaps.

(uzyskana z ekstraktu ze sfermentowanego nasienia soi)           100 mg

 

Sfermentowana soja – pokarm Japończyków od tysięcy lat Sfermentowana soja (natto) jest tradycyjnie spożywana w Japonii.

Uzyskuje się ją na drodze fermentacji.

soi z użyciem szczepu bakterii Bacillus subtilis (natto). Bakterie te działając

na białko soi, powodują powstanie enzymu – nattokinazy.

 
Sposób użycia:
  1 Kapsułka  dziennie
 
Zawartość opakowania:
300 Kapsułek
 
Sposób przechowywania:
Przechowywać w zamkniętym opakowaniu w temperaturze pokojowej,
w miejscu niedostępnym dla małych dzieci
 
Uwagi:
Kobiety w ciąży i w okresie laktacji stosowanie preparatu
powinny skonsultować z lekarzem.
Preparat jest przeznaczony dla osób dorosłych.
Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu doby.
Nie stosować preparatu w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek z jego składników.
Nie należy stosować suplementu diety po upływie daty minimalnej trwałości.
Data minimalnej trwałości znajduje się  na opakowaniu.
Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety.
Zaleca się zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia.
Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej.
Chronić przed światłem.
 
 
 
Kraj pochodzenia:
JAPONIA
 
Producent:
 Maypro Industries, LLC, USA
 
Dystrybutor:
Kenay Sp.J.
ul.Częstochowska 25
62-800 Kalisz
 
 
- Zapraszamy do zakupów -

Opinie

Brak komentarzy od klienta w tym momencie.

Oceń produkt

NATTOKINAZA KENAY JAPOŃSKA 100 MG 2000-FU NSK-SD™ 300 KAPSUŁEK

NATTOKINAZA KENAY JAPOŃSKA 100 MG 2000-FU NSK-SD™ 300 KAPSUŁEK

Sfermentowana soja (natto) jest tradycyjnie spożywana w Japonii. Uzyskuje się ją na drodze fermentacji soi z użyciem szczepu bakterii Bacillus subtilis (natto). Bakterie te działając na białko soi, powodują powstanie enzymu – nattokinazy. Nattokinaza to nowe odkrycie z Japonii, jest to enzym życia i długowieczności. Wspomaga prawidłową pracę serca i układu krwionośnego.

Oceń produkt

Produkty powiązane