Sfermentowana soja (natto) jest tradycyjnie spożywana w Japonii. Uzyskuje się ją na drodze fermentacji soi z użyciem szczepu bakterii Bacillus subtilis (natto). Bakterie te działając na białko soi, powodują powstanie enzymu – nattokinazy. Nattokinaza to nowe odkrycie z Japonii, jest to enzym życia i długowieczności. Wspomaga prawidłową pracę serca i...
102,74 zł
This product is not sold individually. You must select at least quantity for this product.
Sfermentowana soja (natto) jest tradycyjnie spożywana w Japonii. Uzyskuje się ją na drodze fermentacji soi z użyciem szczepu bakterii Bacillus subtilis (natto). Bakterie te działając na białko soi, powodują powstanie enzymu – nattokinazy. Nattokinaza NSK-SD® to nowe odkrycie z Japonii, jest to enzym życia i długowieczności. Wspomaga prawidłową pracę serca...
449,74 zł
This product is not sold individually. You must select at least quantity for this product.