Formuła Enhanced Super Digestive Enzymes with Probiotics oferuje silne...
Sfermentowana soja (natto) jest tradycyjnie spożywana w Japonii. Uzyskuje się ją na drodze fermentacji soi z użyciem szczepu bakterii Bacillus subtilis (natto). Bakterie te działając na białko soi, powodują powstanie enzymu – nattokinazy. Nattokinaza NSK-SD® to nowe odkrycie z Japonii, jest to enzym życia i długowieczności. Wspomaga prawidłową pracę serca i układu krwionośnego.
NATTOKINAZA KENAY JAPOŃSKA NSK-SD® 100 MG 2000-FU 300 KAPSUŁEK
Sfermentowana soja (natto) jest tradycyjnie spożywana w Japonii. Uzyskuje się ją na drodze fermentacji soi z użyciem szczepu bakterii Bacillus subtilis (natto). Bakterie te działając na białko soi, powodują powstanie enzymu – nattokinazy. Nattokinaza NSK-SD® to nowe odkrycie z Japonii, jest to enzym życia i długowieczności. Wspomaga prawidłową pracę serca i układu krwionośnego.
Odbiorca: :
* Pola wymagane
lub Anuluj
Ilość | Rabat | Oszczędzasz |
---|---|---|
2 | 15,40 zł | Do 30,80 zł |
3 | 15,40 zł | Do 46,20 zł |
Od tysięcy lat sfermentowana soja (natto) jest tradycyjnie spożywana w Japonii. Uzyskuje się ją na drodze fermentacji soi z użyciem szczepu bakterii Bacillus subtilis (natto). Bakterie te działając na białko soi, powodują powstanie enzymu – nattokinazy.
NATTOKINAZA NSK-SD™ - SUPLEMENT DIETY
Nattokinaza NSK-SD™ 2000 FU/kaps.
300 Kapsułek/100 mg
Masa netto: 141,00 gram
- Wysoka Jakość z JAPONII -
- Długi termin przydatności do spożycia-
- Wyprodukowane w Japonii przez:
JAPAN BIO SCIENCE LABORATORY
Składniki: olej sojowy, kapsułka: żelatyna wieprzowa, sfermentowany ekstrakt z soi, kapsułka: gliceryna, barwnik: wosk pszczeli, substancja emulgująca: estry glicerolu i kwasów tłuszczowych, nośnik: lecytyna sojowa
Porcja dzienna: 1 kapsułka
Opakowanie zawiera: 300 kapsułek
Ilość w porcji dziennej (1 kapsułka): Nattokinaza NSK-SD™ 2000 FU/kaps. (uzyskana z ekstraktu ze sfermentowanego nasienia soi) 100 mg
Sposób użycia: 1 Kapsułka dziennie
Nattokinaza NSK-SD®
W 1998 r. firma Japan Bio Science Laboratory jako pierwsza na świecie wyizolowała i wprowadziła Nattokinazę na rynki USA, UE, Korei, Tajwanu i Chin pod marką NSK-SD® . Produkt jest pozyskiwany w wyniku opatentowanego procesu fermentacji przy użyciu bakterii Bacillus subtilis natto.
Firma Japan Bio Science Laboratory to największy producent Nattokinazy na świecie. Dodatkowo produkuje Nattokinazę nie zawierającą witaminy K2. To jedyna japońska firma, która może eksportować Nattokinazę bez witaminy K2.
Dlaczego produkt nie zawiera witaminy K2?
Witamina K2 wchodzi w interakcje i wpływa na działanie antykoagulantów np. warfaryny. Z tego powodu witamina ta została usunięta z Nattokinazy NSK-SD®z wykorzystaniem nowej, opatentowanej technologii. Dzięki temu osoby przyjmujące warfarynę czy inne leki przeciwzakrzepowe mogą bez obaw przyjmować Nattokinazę NSK-SD®. Sposób przechowywania: Przechowywać w zamkniętym opakowaniu w temperaturze pokojowej, w miejscu niedostępnym dla małych dzieci
Uwagi: Preparatu nie powinny zażywać kobiety w ciąży i karmiące. Osoby zażywające leki powinny spożywać ten produkt wyłącznie pod kontrolą lekarza. Zażywanie suplementu diety zaleca się skonsultować z lekarzem w przypadku zaburzeń krzepliwości krwi. Suplementu diety nie powinny zażywać osoby uczulone na soję. Preparat jest przeznaczony dla osób dorosłych. Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu doby.
Nie stosować preparatu w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek z jego składników. Nie należy stosować suplementu diety po upływie daty minimalnej trwałości. Data minimalnej trwałości znajduje się na opakowaniu.
Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety.Zaleca się zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej. Chronić przed światłem.
Kraj pochodzenia: JAPONIA
Producent: JAPAN BIO SCIENCE LABORATORY Japonia
Dystrybutor: Kenay Sp.J. ul.Częstochowska 25 62-800 Kalisz
Brak komentarzy od klienta w tym momencie.