Formuła Enhanced Super Digestive Enzymes with Probiotics oferuje silne...
Szczep Lactobacillus reuteri został wyizolowany spośród dziesiątków tysięcy innych szczepów bakteryjnych. W tym żmudnym procesie wyseparowany został wyjątkowy rodzaj bakterii wykazujący największe działanie przeciw szczepowi H. pylori.
Pylopass® wytrzymuje niskie pH w żołądku wykorzystując odpowiedni mechanizm przetrwania, któremu nie szkodzi kwas solny.
LACTOBACILLUS REUTERI PYLOPASS® (60 KAPSUŁEK VEGE) - SUPLEMENT DIETY
Szczep Lactobacillus reuteri został wyizolowany spośród dziesiątków tysięcy innych szczepów bakteryjnych. W tym żmudnym procesie wyseparowany został wyjątkowy rodzaj bakterii wykazujący największe działanie przeciw szczepowi H. pylori.
Pylopass® wytrzymuje niskie pH w żołądku wykorzystując odpowiedni mechanizm przetrwania, któremu nie szkodzi kwas solny.
Odbiorca: :
* Pola wymagane
lub Anuluj
Ilość | Rabat | Oszczędzasz |
---|---|---|
2 | 1,10 zł | Do 2,20 zł |
3 | 2,10 zł | Do 6,30 zł |
Szczep Lactobacillus reuteri został wyizolowany spośród dziesiątków tysięcy innych szczepów bakteryjnych. W tym żmudnym procesie wyseparowany został wyjątkowy rodzaj bakterii wykazujący największe działanie przeciw szczepowi H. pylori.
Pylopass® wytrzymuje niskie pH w żołądku wykorzystując odpowiedni mechanizm przetrwania, któremu nie szkodzi kwas solny. Nie wymaga kontrolowanej temperatury w transporcie i przechowywaniu.
Proces produkcyjny Pylopass®
Fermentacja mikrobialna to jedna ze specjalności firmy Novozymes (producenta Pylopass®).
Pylopass® jest produkowany w procesie fermentacji opatentowanego szczepu L. reuteri w kontrolowanych warunkach w celu osiągnięcia szczytowych możliwości agregacji. Po fermentacji komórki są zbierane, osadzone w matrycy i suszone rozpyłowo w niskiej temperaturze.
Korzyści i cechy produktu:
- opatentowanego szczepu L. reuteri
- nie wymaga kontrolowanej temperatury w transporcie i przechowywaniu
- ekologiczne szklane opakowanie
- zastrzeżona marka Pylopass®
- bez GMO
- produkt odpowiedni dla wegetarian (kapsułka Vcaps®)
Składniki: Lactobacillus reuteri; kapsułka: hydroksypropylometyloceluloza.
Porcja dzienna: 2 kapsułki Opakowanie zawiera: 60 kapsułek |
||
Skład w porcji dziennej (2 kapsułki) |
||
Lactobacillus reuteri DSM 17648 /Pylopass®/ |
230 mg |
23 x 109 CFU* |
*CFU – Colony Forming Unit – jednostka tworząca kolonię bakterii
Pylopass® jest zarejestrowanym znakiem towarowym firmy Novozymes Berlin GmbH
Vcaps® jest znakiem towarowym firmy Lonza lub jej filii.
Sposób użycia: 1 kapsułka dziennie, po śniadaniu.
Sposób przechowywania: przechowywać w zamkniętym opakowaniu w temperaturze pokojowej, w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Uwagi: nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety. Należy prowadzić zdrowy tryb życia i prawidłowo się odżywiać. Nie należy stosować w przypadku nadwrażliwości na jakikolwiek składnik preparatu. Preparatu nie powinny stosować kobiety w ciąży, karmiące piersią oraz dzieci poniżej 3 roku życia.
Producent: Kenay Sp. J.
Brak komentarzy od klienta w tym momencie.